Itsenäiset kustantajat

Ilmoittautuminen kirjailijoiden mentoriksi

Copyright © 1999-2020 Kirjasuora. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tällä lomakkeella ilmoittaudun mentoriksi eli maksuttomaksi kirjailija-kustantajien neuvonantajaksi. Olen tutustunut mentoritoiminnan sääntöihin ja hyväksyn ne. Voin lopettaa mentorina toimimisen milloin tahansa. Muista tällöin lähettää poistoilmoitus. Ilmoittautuminen on maksutonta.

 1. Tärkeää: Täytä kaikki tähdellä (*) varustetut kentät.
 2. Valitse ilmoittautuessasi ensi kertaa salasana, jotta voit itse muuttaa tietojasi myöhemmin. Mikäli unohdat salasanan tai haluat vaihtaa salasanaa, lähetä sähköpostia ipublish@lexitec.fi 3. Merkitse nimi tässä muodossa ja noudata tätä järjestystä: Etunimi Sukunimi (Etunimiä voi olla useita)


 4. Tapa, jolla haluat mentoria kaipaavan ottavan yhteyttä itseesi. Anna alempana vastaavat yhteystiedot ja osoitteet.
 5. Ilmoita katuosoite, postinumero ja paikkakunta
 6. Esimerkiksi: http://www.mydomain.fi/mypage.html
 7. Ilmoita numero suuntanumeroineen, esim.: 09-123456789
 8. Ilmoita numero suuntanumeroineen, esim.: 09-123456789
 9. Ilmoita muodossa: "Teoksen nimi (Kustantaja vuosiluku)". Jos omakustanne, jota ei ole kustannettu erillisen toiminimen puitteissa, merkitse kustantajaksi "Oma", esimerkiksi: "Magnum opus (Oma 1999)". Tarvittaessa voit lisätä lyhyen kuvauksen kirjallisuuden lajista, esimerkiksi: "Magnum opus (näytelmä Oma 1999)".
 10. Tähän voit lisätä tarpeelliseksi katsomasi lisätiedot, esimerkiksi Mentorin oman toiminnan kuvauksen eli millaista vapaaehtoista ja maksutonta apua haluat tarjota mentorina ja millä ehdoin (mitään maksullisia palveluja ei saa ilmoittaa tällä sivulla, jos sellaista havaitaan, mentori poistetaan luettelosta).
 11.